Status fra formanden

12. april 2020

Kære medlemmer / KMB’er

Lige nu er der usædvanlig stille i KMB-Hallen, men lyden af ketsjere, fjerbolde, råb, latter, træning, holdkampe og klubliv skal nok vende tilbage. Lige nu handler det bare om tid og tålmodighed. Grundet de nye udmeldinger fra statsministeren, har vi naturligvis valgt at forlænge lukningen for alle aktiviteter/træninger i KMB p.t. til og med den 10. maj. Vi skal alle udvise samfundssind og være behjælpelig med at mindske spredningen og det er derfor ikke muligt at benytte hallerne. Når vi starter op igen, skal vi naturligvis nok give besked både på mail, her på websitet og på Facebook.

Grundet nedlukningen har bestyrelsen besluttet at flytte den ordinære generalforsamling, som skulle have været afholdt tirsdag den 12. maj. Den nye dato bliver tirsdag den 11. august kl. 19.00 og indkaldelse følger.

Vi har i KMB et ansvar, som vi skal stå ved. Derfor er det yderst vigtigt, at vi følger myndighedernes opfordringer. Vi ved godt, at det betyder savn til både den ugentlige træning og til kammeratskabet. Vi ved også, at lukningen betyder mange mistede banetider. Men vi befinder os desværre i en situation, hvor intet er selvvalgt men en selvfølge.

Fra KMB’s side vil vi dog gerne gøre alt hvad vi kan, for at I som medlemmer, kan få mest muligt ud af jeres badmintonsæson. Derfor har vi i bestyrelsen besluttet, ikke at ”lukke ned” i juni og juli måned, men i stedet lade alle medlemmer bibeholde deres faste spilletid i løbet af sommeren.

Ved eventuelle ændringer eller yderligere nedlukning informerer vi naturligvis.

Pas på Jer selv og hinanden. 

De bedste hilsner

Jørgen Jørgensen, formand