Køreklar til sæsonpremiere

Nyt samarbejde med BMW Jan Nygaard AS om sponsorering af klubbens 1. hold

Som badmintonklub er det helt afgørende for os, at vi har opbakning fra det lokale erhvervsliv, hvis vi skal gøre os forhåbninger om at forfølge vores ambitioner og bibeholde samt udvikle egne talenter.

Derfor glæder det os meget, at BMW Jan Nygaard AS, der til dagligt har til huse på Englandsvej og i Lyngby og Ishøj, har valgt at støtte os. ”Vores ambition er, at dette sponsorat ligger grobunden for flere lokale sponsorer, som kan se muligheder i et samarbejde. Jeg kan kun opfordre vores medlemmer til at bakke op om forretningen, på samme måde som den bakker os op” udtaler sponsoransvarlig Thomas Fynbo.

Målsætningen for den kommende sæson er klar: KMB 2010 skal blande sig i toppen af 1. division.

”Det har vist sig de tidligere sæsoner, at vi kan være med og vi har på papiret et rigtig godt hold til at spille liga kvalifikation, så vores mål er da helt klart at havne i den sjove ende af tabellen” udtaler cheftræner Mikkel Elbjørn Larsen.

BMW_Christine_Freja.jpgKMB 2010 tager i sæsondebuten imod Ålborg på hjemmebane mandag d. 11/9 kl. 19.00.

Der er lagt op til et meget lige opgør, som kan gå begge veje. KMB 2010 har i de sidste sæsoner altid startet på udebane mod Ålborg, og det at to tætte konkurrenter skal møde hinanden på KMB’s hjemmebane må anses at være til klubbens fordel.

Klubben stiller i sæsonpremieren op med mange unge talenter fra egen avl, heriblandt Freja Ravn Nielsen og Christine Busch som er blevet udtaget til ungdoms VM der i år skal afholdes i Indonesien.

Badminton er en spændende og medrivende sport, som det så godt blev illustreret ved Viktor Axelsens flotte verdensmesterskab, hvor der var 970.000 mennesker der så med på tv-skærmene. Interessen for badminton er der - vi skal bare blive bedre til at komme ud i hallerne og opleve det live. Vi opfordrer derfor alle til at komme op og føle stemningen samt intensiteten på egen krop mandag d. 11/9 kl. 19.00 så vi sammen kan slå Ålborg.


Værd at vide om BMW Jan Nygaard AS.

Jan Nygaard AS er autoriseret BMW og MINI forhandler med forretninger i Lyngby, Ishøj og gennem mere end 30 år på Englandsvej på Amager. Forretningen på Englandsvej er flyttet en enkelt i gang gennem historien og ligger nu i nr. 389, er en af Danmarks største BMW forretninger med mere end 75 ansatte, men har igennem de sidste mange år været synonym med BMW i København.

Hos Jan Nygaard AS venter der en BMW oplevelse ud over det sædvanlige. Der er altid et bredt udvalg af ydelser og produkter, som matcher de fleste. Her finder man alt, der er værd at vide om BMW og MINI, og man får naturligvis kompetent rådgivning oveni uanset om der er tale om nye eller brugte biler, service, dele og tilbehør eller Lifestyle-produkter.