KMB vinder medrivende kamp 7-6

KMB havde tirsdag den 30.1. besøg af Solrød, og fik en god start på 1. Divisions nedrykningspil

Med afbud fra KMB’s bedste damesingle, Mathilde Cramer, var der endnu mere pres på resten af holdet end normalt.

Freja Ravn var rykket op i 1. damesingle og løftede opgaven i sikker stil – 21-12 21-13.

I anden damesingle gav KMB debut til Camilla Bo Andersen, endnu en af de unge dame-talenter fra KMB. 18-21 16-21 endte debuten, men en debut, hvor Camilla i lange perioder spillede godt og fulgte godt med i tempoet.

Første mix-double var en tæt affære i første sæt, som KMB vandt 24-22 til. Andet sæt var KMB hele tiden i front og lukkede kampen med 21-17.

Anden mix-double var til at starte med også tæt, hvor KMB efter at have været bagud trak fra til sidst i første sæt og vandt 21-16. Derefter gik KMB-spillerne i stå og fandt aldrig tilbage til spillet fra først sæt. Efter et tabt andet sæt, tabte de også tredje.

2-2 inden herresinglerne var ikke helt godt, da KMB havde håbet på et bedre udgangspunkt. På papiret var Solrød gode – og forstærket i forhold til kampen i grundspillet, hvor Solrød vandt 3 ud af 4 herresingler.

I første herresingle skulle KMB’s ’Kike’ op imod en stærk svensker med masser af liga-kampe i benene. Dette til trods vandt Kike i to sæt – rigtig stærk indsats af KMB’s spanier.

I anden herresingle skulle Rasmus Rylander op imod endnu en stærk svensker. Efter et stærkt udlæg fra Rasmus’ side fik Solrød spilleren kampen under kontrol og vandt i to sæt.

Tredje herresingle stod mellem to spillere, der begge flytter bolden rundt med stor tålmodighed og er villige til at arbejde hårdt. Efter et meget lige første sæt, trak Thomas Fynbo fra KMB sig sejrrigt ud med 26-24. Om det var det hårde første sæt eller ej, Fynbo lukkede den sikkert med 21-10 i andet sæt.

I fjerde herresingle lå det længe og svingede frem og tilbage. Tobias fra KMB fik dog hentet føringen og lukkede sættet med 21-19. Efter at have ligget godt til i andet sæt, kom Solrød-spilleren tilbage og vandt sættet. Da tredje sæt skulle til at begynde, var stillingen i holdkampen 4-3 til KMB. Det blev et langt sæt – på det yderste af sædet og med nedbidte negle, men på den fjerde matchbold fik Tobias vundet kampen og bragt KMB på 5-3 inden damedoublerne. Hvilken dag at vinde 3 herresingler på!!!

Damedoublerne blev delt. Freja og Zenia vandt i to sæt og Christine og Camilla tabte i to sæt.

Dermed havde KMB lagt sig i front med 6-4, og der var lagt op til en spændende afslutning om 1 – 2 eller alle 3 points.

Anden herredouble tabte i to sæt og 3. herredouble vandt i to sæt. Dermed var holdkampen vundet – og den sidste – 1. herredouble – skulle i tredje sæt afgøre om KMB ville løbe med alle tre point – eller ’nøjes’ med 2. Det blev ved de to. Med 19-21 i tredje blev en spændende holdkamp afgjort med en 7-6 sejr. Der er ingen tvivl om, at nedrykningskampen bliver tæt og at alle holdkampe bliver tætte. At starte med en sejr, var derfor utrolig vigtigt.