Nyt fra holdturneringen

Nyheder og kampreferater fra KMB's hold i Badminton Danmarks holdturnering

Blandede bolsjer for senior i weekendens holdkampe

I weekenden (27.-28.10.2018) var KMB's fire seniorhold alle i aktion. 

1. holdet røg ind i en øretæve i det jyske mod Langhøj. Allerede inden afgang var der afbud fra vores franske spiller Yaelle Hoyaux med en skade. Derudover startede dagen skidt da Anne Marie Pedersen måtte melde afbud om morgenen og da erstatning ikke kunne findes med så kort varsel var vi bagud 2-0 inden kampstart. God bedring til begge. Hjem kom 1. holdet med to individuelle sejrer til en velspillet 2. mix og 3. HD og altså et nederlag på 11-2 mod et særdeles stærkt Langhøj mandskab. 

Næste hjemmekamp er topbraget mod Lillerød, som er blevet rykket til d. 4 december kl. 19.00.

2. holdet vinder på udebane 7-6 over KBK efter en super flot slutspurt med sejrer i de sidste 4 kampe. Godt gået. 

3. holdet taber ude mod FKIF 9-4 efter en ellers god start på 3-1 efter 1. runde. Derefter stod der desværre FKIF på de næste 6 kampe og dermed var et nederlag en realitet. 

4. holdet spillede deres 2. runde i holdturneringen med et 7-6 resultat på udebane imod Gladsaxe Søborg. Et flot resultat eftersom at KMB måtte undvære 2 ud af 4 damer efter afbud.


 

Fuldt hus for KMB, lørdag den 6.10.2018

Der var på forhånd lagt op til en stor dag i klubben, med tre holdkampe, spisning og dertilhørende fest i Tutten.

Heldigvis var der rigeligt at fejre med sejr til alle tre seniorhold.

2. Holdet startede dagen kl. 12.00 med på imponerende vis at slå Charlottenlund 8-5 efter at vinde de sidste 4 doubler. Kampens spiller blev Nicoline Pihl med to sikre sejre.

Kl. 14.00 var det blevet 1. og 3. holdets tur og der var på forhånd lagt op til to tætte holdkampe. 1. holdet havde en rigtig god dag på kontoret og får med 3-0 en fremragende start på holdkampen. Derefter får Anne-Marie hevet en vigtig og meget tæt 2. DS hjem til 4-0, da vi vidste at Højbjerg 2 stod stærkt i HS’erne. Dette viste sig desværre også at være rigtigt med 3-1 til dem.  5-3 inden doublerne og da der blev gjort rent bord i alle 5 til KMB’s fordel, ender holdkampen 10-3, efter mange rigtig gode præstationer. Kampens spiller blev Fynbo.

3. holdet mødte Vordingborg og gjorde lige præcis nok til at vinde kampen 8-5. Igen skal doublerne fremhæves med 4 ud af 5 vundet og især Philip Stiborg gjorde god figur med to tætte sejre og efterfølgende også udnævnt til kampens spiller. Fuldt hus efter 3 gode holdkampe og der blev derfor plads til en fælles "Hvem var det der vandt i dag".

Tak for opbakningen. 


Tæt sejr til 1. holdet

1. holdet mod Værløse 2, mandag den 24.9.2018

Første hjemmekamp i sæsonen er altid speciel og denne var ingen undtagelse. 1. holdet tog imod Værløse 2 i opvisningshallen og måske var det hallen eller startvanskeligheder der gjorde at KMB kom bagud 1-2 efter sejr i 1. damesingle og nederlag i begge mixdoubler. 

KMB kom dog hurtigt efter det i singlerne, hvor alle udover en ellers velspillende Tobias Holst Christensen vandt deres respektive kampe relativt sikkert.  

Derved var et 1-2 vendt til 5-3 og det så lovende ud før de 5 doubler. 

Her blev arbejdet lige akkurat gjort færdigt, med sejr i 2. damedouble samt 2. og 3. herredouble. 

8-5 på tavlen og 3 point i hus er dermed konklusionen på 2. runde for 1. holdet. Cheftræner Jeppe Ludvigsen var tilfreds med at hive 3 point i en holdkamp hvor ikke alle præsterede på det niveau de kan. 

Kampens spiller blev Mathias Rud, der på afbud fra vores "normale" 1. HS Louis Enrique Penalver gjorde det fremragende og hev to vigtige sejre hjem. Godt gået! 


Lige ved og næsten

Årets første holdkamp for 1. holdet mod Ålborg Triton - tirsdag den 4.9.2018

8-5 til hjemmeholdet Ålborg Triton var resultatmæssigt ikke den start på sæsonen 1. senior havde håbet på. 

Med 6 ud af 7 tabte 3 sæts kampe var marginalerne ikke helt på vores side, men spillet og indsatsen var nu alligevel godkendt ifølge klubbens nye seniortræner Jeppe Ludvigsen. 

Jeppe-Ludvigsen.jpg

Udover debut til Jeppe på sidelinjen var der også debut til Mikkel Delbo Larsen og Yaelle Hoyaux der begge vandt en kamp i henholdsvis 2. mix og 1. dd. 

Mikkel-Delbo-Larsen.jpg  Yaelle-Hoyaux.jpg

Kampens spiller blev Zenia Dam Larsen der leverede to rigtig gode præstationer.