Velkommen til sæson 2019-20

Vi har en spændende trup, som vi tror på kan blande sig i toppen af 1. division

Vi står overfor en spændende sæson på flere punkter. Sidste sæson fik vi Jeppe Ludvigsen ind som cheftræner for vores seniortrup. I kender alle Jeppe som en meget dygtig og dedikeret træner. I år er trænerteamet udvidet med Tinna Helgadottir, som selv har spillet ligabadminton og har den højeste træneruddannelse i Danmark. Tinna har arbejdet med de største talenter i bl.a. Værløse og er også landstræner for Island. Privat danner Jeppe og Tinna par og sammen udgør de en rigtig stærk duo.

Det betyder, at vi kan bygge på vores træningstilbud – og vi har nu 7 ugentlige træninger med høj kvalitet og træningsintensitet.

Cheftræner Jeppe Ludvigsen, samt Mathilde Nexmann Larsen (til højre) og Camilla Bo Andersen

Vi har en spændende trup, som vi tror på kan blande sig i toppen af 1. division.

Freja Ravn er efter et år i Solrød retur i KMB. Det er vi både glade for og stolte af. Vi vil gøre det bedste vi kan, for at støtte Freja i hendes udvikling mod toppen af ikke kun dansk men international badminton, hvor deltagelsen i VM i august til fulde viste potentialet.

Vi har fået tilgang af Joran Kweekel på 21 år, der pt. er Hollands næstbedste herresingle og vil være vores 1. herresingle. Vi har også fået tilgang af Josefine R. Jensen, der med sine 19 år, er endnu en af vores mange danske talenter og vil spille damesingle hos os. Desuden har vi fået tilgang af en islandsk landholdsspiler i Kristófer Darri Finnsson, som Jeppe har arbejdet med i hans virke som Islandsk landstræner. Han vil være et stærkt kort i mix og double. Sammen med Rasmus Rylander, Mads Kristensen, Tobias Holst-Christensen, Christine Busch Andreasen og Zenia Dam-Larsen udgør de en yderst talentfuld trup, og den yngste i 1. division.

Turneringsformen ændrer sig

I år spiller vores bedste hold i 1. division 9 kampe – og ikke 13 kampe, som vi er vant til. De 9 kampe består af 2 herresingler, 2 damesingler, 2 herredoubler, 2 mixdoubler og kun 1 damedouble. Man får point efter vundne kampe + 3 ’kamp-points’ – så en holdkamp kan ende alt fra 0-12 til 12-0. Hver eneste kamp er derfor vigtig.

Vi spiller i år 7 grundspilkampe – og møder her Gentofte 1, Lillerød 1, Holte 1, Holbæk 1, Skovshoved 2, Værløse 2 og lægger ud hjemme imod Hvidovre 1 den 17. september kl. 19.00.

Vores målsætning er at komme i oprykningsspillet, og her er kampen mod Hvidovre vigtig.

Vi glæder os til at byde Dig velkommen til en spændende sæson. Din hjælp og støtte til kampene er afgørende for at vi kan udfordre de andre klubber i København/Sjælland.