Ungdom

Fra U9 til U19 - start allerede i dag

U13  nyt.jpg
1. plads i DS til Clara ved LM
 

U15
Boilesen vinder i HD
Hegnhøj får 3. plads i HS

U17/U19 
Tre 3. pladser til Kristiansen

Ung/senior til senior turnering nyt.jpg
Freja vinder DD i Irland
Mads Emil vinder XD i Norge og 3. plads til Christine

 Træningstider for 2019/20 version 3

U9/U11 nyt.jpg
Sine-Marie vandt DD ved LM

Miniton
Læs om vores nyeste tiltag med børn/voksen badminton om lørdagen
 

Program til U17/U19 M turnering d. 2-3. november 2019


Kære ungdomsspillere i KMB

Vi har besluttet at ændre på sammensætningen af vores træninger som følge af lavt fremmøde på nogle af vores træninger i denne sæson. Vi har forsøgt at tilgodese flest mulige spiller i den ny plan, velvidende at vi ikke har kunnet opfylde alles ønsker.

Ændringerne træder i kraft i uge 39, dvs. fra mandag den 23. september 2019.

Med den ny plan håber vi på større fremmøde. Samtidig regner vi med at kunne skabe endnu bedre træninger for alle, da den ny plan også indebærer en ny sammensætning af de enkelte hold (tyrkis, gul, rød osv). Og i nogle få tilfælde har Phillip vurderet, at enkelte spillere passer ind på et andet hold, end da vi startede sæsonen. For de fleste hold (alle på nær ”lys rød”) gælder det, at blot een træningsdag er ændret i forhold til den oprindelige plan.

NB: Hvis I ikke kan finde jeres navn nedenfor, er det sandsynligvis fordi, I endnu ikke er registreret som medlem i klubben. Det vil nok især gælde for nye spillere på Blå hold samt Miniton.

(Klik på billede for se i større størrelse)

Træningsplan 19-20 version 3.jpg


Ungdomsverdensmesterskaberne 2019
Christine 2019.jpg

Christine Busch er for tredje (og dermed sidste gang) udtaget til Ungdomsverdensmesterskaberne.

UVM 2019 afholdes i KAZAN i perioden d. 30.september – 30. oktober 2019 – fra KMB ønsker vi Christine god vind i Rusland!

Når tiden nærmer sig, vil I kunne følge med i resultaterne her.


Ungdoms Danmarksmester 2019

DM medaljer og flotte resultater til KMB ved ungdoms-danmarksmesterskaberne

I weekenden den 6. og 7. april 2019 blev der afholdt Danmarksmesterskaber for U13, U15, U17 og U19 i Greve.

KMB deltog med 6 spillere: Smilla Kristensen i U15, Nikolaj Strikart i U17, og Camilla Bo Andersen, Simon Bay, Philip Stiborg og Christine Busch Andreasen i U19, hvor de var oppe imod de allerbedste danske ungdomsspillere.

Smilla spiller et virkelig godt mesterskab. I mixed-double taber Smilla og hendes makker fra Vanløse i anden runde til de senere sølv-vindere i 3 sæt. I dame-double bliver 2. runde ligeledes endestationen, mens Smilla i single leverer en overraskelse, da hun i første runde slår en seedet spiller fra ABC Aalborg og først i kvartfinalen må give fortabt til en anden seedet spiller fra Odense.

Nikolaj, Simon og Philip deltog alene i herresingle, hvor det blev til nogle gode kampe. Camilla måtte nøjes med at spille damedouble, da mixmakkeren var forhindret i deltagelse, men spillede også en god kamp mod de senere bronzemedalje-vindere.

Det lykkedes også for KMB at få medaljer med hjem. Christine Busch Andreasen vinder 2 Christine UDM 2019 XD.jpgsølvmedaljer i U19 – i mixed- og damedouble. I mixed-double er Christine og hendes makker, Rasmus Espersen endda tæt på guld – men taber i tre tætte sæt i finalen. I dame-double mødte Christine og hendes makker et nærmest perfekt-spillende par, der på dagen var en for stor mundfuld.

Vi kan glæde os over, at den ene af modstanderne på den anden side af nettet var Freja Ravn, der har haft sin opvækst i KMB og tidligere har vundet mange medaljer til KMB. Freja er ikke uvant med at vinde DM i damedouble, da det er 3. år i træk. Vi kan også glæde os over, at Freja Ravn efter én sæson i Solrød Strand har valgt at vende retur til KMB.


Danmarksmester 2019

Clara Filippa DMU 2019 DD.JPG

Clara og Filappa er Danmarksmester for U13 B.

Det blev til en super flot 1. plads i DS, U13B til Clara Hagner Sørensen,
og en lige så flot 3. plads til Filippa Grimm ligeledes i DS U13B.
De to piger stillede også op i DD sammen i U13B, som de gik hen og vandt på flottest vis. Det var pigernes første gang de prøvede kræfter med U13B stævne.

ÅRETS FUND 2018
Christine Busch Andreasen

Christine 2019.jpg

Foto: Anders Bentzon, Amager Bladet

Læs mere i Amager Bladet om nomineringen

Læs også om uddelingen af priserne og de andre modtager


Trøjer fra vores sponser
MentorDanmarkMentorDanmark.jpg


BLIV UNGDOMSSPILLER I KMB2010 Trning.png

Vores ungdomsafdeling har gennem en årrække hørt til blandt de største og vores ungdomsspillere blandt de bedste. Vi har træning de fleste ugedage - lige fra begynderholdet til vores ungsoms-elite-træning.

Vi har i denne sæson tilmeldt 5 hold til holdturneringen. Du kan følge hvordan det går dem i løbet af sæsonen via de links du ser her til højre på siden.

Har du lyst til at blive ungdomsspiller i KMB2010, så kontakt os og hør hvornår, du kan komme ud og prøve kræfter med badmintonspillet. Vores professionelle trænerteam glæder sig til at byde dig velkommen i klubben.


Gamle ketchere I_Love_Badminton.jpg badminton_ketcher.jpg

Hej alle. Vi vil rigtig gerne hjælpe vores begynderbørn godt igang med badminton. Derfor vil det være en stor hjælp for klubben, hvis I vil kigge i skuffer og skabe, om der ligger en ketcher, der kan bruges på vores begyndertræninger.


FACEBOOK

KMB 2010 Ungdomsafdeling er naturligvis også at finde på facebook. Adressen til siden er Kastrup Magleby Badmintonklub Ungdom.