Ungdomstrænere i KMB

Cheftræner i KMB:

Mikkel Elbjørn

Er født på Hvidovre hospital d. 15. august 1989. Har boet på amager hele mit liv.

Mikkel_Elbjrn.jpgStartede med at spille badminton i KMB da jeg var 4-5 år gammel fordi min far var meget i hallen. Spillede i KMB til jeg var 20 år gammel. I den tid nåede jeg at vinde DM 6-7 gange, EM 3 gange, og være med til ungdoms-VM 2 gange i henholdsvis Korea og New Zealand. Blev en del af landsholdstræningen da jeg var 17 år gammel, og stoppede for nyligt på træningen fordi jeg ikke kan finde motivationen mere. Jeg træner stadig på International Badminton Acedemy som holder til i KMB om morgen fra mandag til fredag.

Efter min tid i KMB flyttede jeg til Lillerød og spillede der 2 år. Nu spiller jeg for ligaklubben Greve (samme klub som vores anden træner Mikkel Delbo), som jeg sidste år vandt DM-bronze med.

Jeg har ikke opgivet drømmen om at blive verdens bedste badmintonspiller, men lige nu har jeg brug for at holde en pause, da jeg ikke har lavet andet siden jeg var 15 end at træne 2 gange om dagen.

Jeg mener selv jeg som træner har en masse at byde ind med, da jeg selv har haft et hav af forskellige trænere og også selv selvfølgelig har trænet meget. Jeg føler jeg ved hvad der er rigtig og forkert og stoler meget på min kunnen kvag det jeg har oplevet i mit badmintonliv.

Når jeg ikke er i en badmintonhal, bruger jeg tiden på at høre musik, og går meget op i musik i alle genrer.

Øvrige hovedtrænere:

Kristoffer Sabransky Knudsen (Knudi) Knudi KMB billede.jpgJeg er en 23 årig mand, med et stort hjerte for BG-80, fjerbolde og røde badmintonbaner. Jeg startede min trænerkarriere i Aabenraa BC, og valgte året efter at flytte til København for at satse mere på mit badminton. Jeg har været træner i NBK i to år, og det har givet mig blod på tanden til at udfordre mig selv via nye muligheder.

Jeg er en fyr med krudt i, og jeg elsker at træne hårdt. Det kommer børnene til at mærke. Når jeg gør noget, så gør jeg det 100%. Jeg glæder mig til at udvikle en masse gode spillere i KMB, men samtidig have hyggen i højsædet. KMB skal nemlig holde ved deres perfekte blanding mellem sjov og seriøsitet.

 Hvis I har nogle spørgsmål ang. badminton, er I velkommende til at kontakte mig enten via mail (kristoffersabransky@gmail.com) eller mobil +45 5151 1438 

 Mikkel Delbo Larsen

Jeg er er født i Roskilde d. 25/2-1985. Jeg begyndte at spille badminton allerede da jeg kunne gå næsten. Så fra 4-5 års alderen har jeg spillet. Jeg startede også til fodbold da jeg var 9-10 år gammel og spillede både badminton og fodbold indtil jeg var 15.
Jeg har trænet på forbundstræningen aDelbo.jpgf to omgange, dvs. både som single og double spiller. Jeg startede med at satse på single, men da jeg var ca. 22 år, havde jeg ikke lysten og motivationen mere - der kom ikke de resultater, jeg håbede på. Dermed besluttede jeg at prøve noget andet, nemlig double. Jeg vidste jeg kunne spille en god double og mix, og kunne mærke jeg havde lyst til at prøve det af.
Jeg blev smidt af forbundstræningen og måtte kæmpe mig tilbage ved at træne i min klub. Jeg kom ud og spillede en masse turneringer og som resultaterne efterhånden kom, fik jeg tilbudt en plads på træningen igen.
I dag spiller jeg ikke turneringer mere på eliteplan, jeg træner heller ikke i nærheden af samme mængde som tidligere. Jeg har valgt at prioritere anderledes, og satse på uddannelse og et nyt liv. Jeg træner nu kun 2 gange om ugen i min klub Greve, og en gang i mellem spiller jeg en turnering for at holde mig i gang og for hyggens skyld. Jeg spiller stadig med i badmintonligaen for Greve, og synes det er rigtig sjovt og motiverende at spille med om medaljer i holdturneringen.
Jeg fortryder intet jeg har gjort gennem min karriere, da jeg føler at jeg har givet hvad jeg havde og ikke kunne gøre andet. Nu lever jeg et dejligt liv i Greve med min dejlige kæreste.

Klubbens øvrige ungdomstrænere:

Philip Busch Andreasen
Mikael Kristensen

Morten Jensen